Nastavitve piškotkov
 
Braunemon - Brez skrbi do čudovite polti.

Braunemon prehransko dopolnilo.
Pakiranje: 30 kapsul

Kupi preko spleta

Izkušnje uporabnikov

Draga gospa Ksenija,
Kolesarjenje je moja strast. Z njim pa tudi od sonca ožgane roke, noge, nos … Zaščita skupaj z rednim jemanjem Braunemona pa je zakon. Kolesarjenje je spet čisti užitek.

Lepo se imejte, Leon iz Ptuja

Dragi Borut,
hvala, da si mi povedal za Braunemon. Morje megle pod seboj sem gledala z izjemnim zadovoljstvom, saj je osvojeni tritisočak poplačal vse napore, sonce pa me je za spremembo božalo, ne opeklo. Dobra krema za sončenje in Braunemon sta zakon za osvajanje sončnih vrhov.
Pridruži se kdaj, tritisočaki odpirajo nov pogled na svet!

Teja, Ljubljana

Spoštovani Braunemonovci,
težko se odločam za prehranska dopolnila, nekako nisem verjela vanje. A kdaj tudi tvegam in dva meseca sem se s kapsulo Braunemona redno pripravljala na počitnice, da se ne bi spremenile v trpljenje zaradi alergije na sonce. Letos sem počitniško uživala v Kostariki že aprila na koncu sušne, vroče in predvsem sončne dobe. Občutljiva na sonce kot sem tega tritedenskega podviga ne bi tvegala brez Braunemona. Seveda brez dobrega senčnika ni šlo. Hvala za Braunemon.

Aloha! Saša iz Slovenske Bistrice

O izdelku

Braunemon prehransko dopolnilo
30 kapsul, neto količina 20,5 g

Braunemon - Brez skrbi do čudovite polti.
Braunemon - Brez skrbi do čudovite polti.

Braunemon je prehransko dopolnilo v kapsulah, ki zaradi vsebnosti vitaminov vpliva na zdravje in videz naše kože. Pomaga pri njenem obnavljanju in varuje kožo pred škodljivi vplivi sončnih žarkov. Več.

Braunemon vsebuje naravni naravni beta karoten in ima visoko vsebnost riboflavina ter pantotenske kisline, ki ji pravimo tudi lepotni vitamin. Riboflavin prispeva k ohranjanju zdrave kože. Riboflavin in pantotenska kislina prispevata k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Vsebuje tudi vitamin E in vitamin C. Vitamin E, vitamin C in riboflavin imajo vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Vitamin C ima tudi vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje kože.

Izdelek je produkt dela in razvoja slovenskih strokovnjakov s področja humane prehrane in dietetike z več kot 30-letno tradicijo.

Braunemon® ne vsebuje alergenov in sestavin živalskega izvora.

Način uporabe
Braunemon je prehransko dopolnilo, ki je namenjeno predpripravi vaše kože na intenzivno sončenje v poletnem času. Zato je Braunemon priporočljivo začeti uživati vsaj 2 do 3 tedne pred daljšo izpostavitvijo soncu in nadaljevati v obdobju sončenja. Priporočeni dnevni odmerek (1 kapsula) se zaužije s tekočino, in sicer 60 dni zapored. Za vzdrževanje lepe porjavelosti vam priporočamo uporabo Braunemona tudi po obdobju intenzivnega sončenja.

Varnost
Prehransko dopolnilo Braunemon® ni le učinkovito ampak je popolnoma varno, saj vse sestavine naravno obstajajo v številnih rastlinah in živilih. Braunemon® je namenjen zdravim odraslim osebam. Izdelek lahko uporabljajo tudi kadilci. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Shranjevanje
Shranjujte na suhem in temnem mestu pri sobni temperaturi.